Feyenoord-opponent Slavia gooit titelstrijd wel open, derby-zege Roma

20 maart 2022, 19:54
Feyenoord-opponent Slavia gooit titelstrijd wel open, derby-zege Roma

Waar Feyenoord zelf is afgehaakt in de titelstrijd, heeft Conference League-opponent Slavia Praag juist wel goede zaken gedaan om het kampioenschap. Eerder zag het koploper Viktoria Plzen al punten verspelen met een 0-0 en zelf won het wel met 1-0 van het altijd lastige SK Dynamo Ceske Budejovice. Slavia nadert Viktoria Plzen tot op één punt.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Ondrej Lingr na een klein uur spelen. Enkele minuten kreeg Maksym Taloviernov nog een rode kaart voor Slavia, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Wat voor Feyenoord nog wel interessant is, is dat Slavia in het weekend voor het duel met Feyenoord dé topper tegen Viktoria Plzen speelt, waar alle concentratie voor is vereist.

Vitesse ziet Roma weer winnen

Ook Vitesse was dicht bij de volgende ronde van de Conference League, maar het zag AS Roma in de laatste minuut nog de winnende treffer maken. Voor Roma stond er direct weer een zeer belangrijk duel op het programma, namelijk de Derby della Capitale tegen stadgenoot Lazio Roma. Rick Karsdrop begon in de basis en leverde zelfs een assist.

Dat deed hij bij de tweede treffer van Tammy Abraham, de man die donderdag Vitesse nog in rauw dompelde. Nu had hij nog geen 25 minuten nodig om twee keer trefzeker te zijn. Voor rust werd de afgang voor Lazio nog helemaal compleet met de 3-0 van Lorenzo Pellegrini uit een vrije trap. Door de 3-0 zege staat Roma nu weer boven Lazio op de vijfde plek. Virtueel speelt AS Roma volgend seizoen Europa League en Lazio voorronde Conference League.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen