Oud-speler United waarschuwt Ten Hag voor 'rampclub'

27 april 2022, 12:55

Dwight Yorke is benieuwd naar wat Erik ten Hag kan bewerkstelligen als coach van Manchester United. De oud-speler van de topclub is blij met de komst van de Ajax-coach, maar waarschuwt dat er geen club in de wereld is waar het moeilijker werken is dan bij Manchester United.

"Ik denk dat hij een heel moeilijke baan heeft aangenomen", zegt Yorke in gesprek met ESPN. "Gewoon omdat het Manchester United een ramp is geweest de laatste jaren, zowel op trainersvlak als waar de club nu staat. Er is geen plek om je te verstoppen, de club is niet waar het hoort te zijn", doelt hij op de huidige zesde plaats van zijn oude werkgever.

"Maar hopelijk is dit een nieuwe start voor de coach die weinig mensen kennen. Hij heeft het goed gedaan in Nederland, maar de Premier League is heel andere koek. Coachen voor Manchester United is een heel ander niveau. Vorige coaches kwamen met grote reputaties, maar zijn uiteindelijk ook niet geslaagd bij deze club."

Volgens de voormalig aanvaller moet United de sleutel van de club aan Ten Hag geven. "Als hij de volledige controle heeft, kan hij zijn stijl, zijn visie en de spelers die hij aan boord wil, implementeren om ervoor te zorgen dat hij het beste uit hen kan halen. Ik denk dat dat de sleutel tot succes is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen