'Ajax denkt aan FC Midtjylland-middenvelder van dertien miljoen euro'

24 mei 2022, 14:16
Foto: © ProShots

Ajax zou serieus in de markt zijn voor Evander, de middenvelder van FC Midtjylland. De voetballer zou ook hoog op het verlanglijstje staan van Eintracht Frankfurt en zou circa dertien miljoen euro moeten kosten. Daarmee kan hij een van de duurste spelers ooit worden uit de Deense competitie.

Algemeen directeur Claus Steinlein snapt wel dat clubs geïnteresseerd zijn in de Braziliaan, vertelt hij aan BT. "Evander is een van de allerbeste spelers van de competitie, dus het is niet gek dat hij misschien vertrekt. Daarvoor moet wel een goed bod binnenkomen. De vraagprijs? Dat is afhankelijk van de clubs die zich melden. Er zit een verschil tussen clubs uit de Premier League of Nederland en België."

Volgens de beleidsbepaler is er nog geen concrete interesse in de 23-jarige voetballer, die in 2018 de overstap maakte van Vasco de Gama naar de Deense topclub. "Iedereen kan zien dat hij een goede speler is, die we graag willen houden. Er is veel vraag naar hem geweest, dat is altijd zo aan het begin van de transferperiode. We zeggen altijd nee, maar dat is ook een beetje onderhandelen. Als hij weggaat, moet dat voor een heel groot bedrag verkocht worden", aldus Steinlein.

Evander kwam dit seizoen 45 keer in actie voor de Deense club, in alle competities. Daarin was hij goed voor zeventien doelpunten en elf assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen