'Barcelona zwaait gehuurde aanvaller na halfjaar weer uit'

4 mei 2022, 15:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Adama Traoré is bezig aan zijn laatste weken in dienst van FC Barcelona. De Spaanse aanvaller wordt gehuurd door de Catalaanse club, dat een optie tot koop heeft, maar die niet zal gaan lichten. Daardoor keert de snelle buitenspeler na dit seizoen weer terug bij Wolverhampton Wanderes.

Dat meldt Diario SPORT woensdagmiddag. Volgens het Spaanse medium heeft Barça genoeg gezien van Traoré en gaat het de koopoptie in het contract niet lichten. Als FC Barcelona ook na dit seizoen over de sterke buitenspeler had willen beschikken, moest er een hoge transfersom van dertig miljoen euro overgemaakt worden naar Wolverhampton Wanderes. 

FC Barcelona, dat sowieso niet beschikt over al te veel financiële middelen, is in de afgelopen maanden niet onder de indruk geraakt van Traoré. De 26-jarige Spanjaard kwam vooralsnog tot vier assists in vijftien competitie- en Europa League-wedstrijden, waardoor het vertrek een logische keuze is. De laatste weken is Traoré voornamelijk bankzitter en moet hij het doen met spaarzame invalbeurten.

Francisco Trincão zal komende zomer juist de omgekeerde weg bewandelen. De Portugees vertrok eerder dit seizoen op huurbasis naar The Wolves, waarvoor hij slechts één keer tot scoren kwam. Volgend seizoen mag de 22-jarige buitenspeler zich weer laten zien in het shirt van FC Barcelona, waar hij nog een contract voor drie seizoenen heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen