'Ajax-target' Gruev tekent nieuw contract bij Werder Bremen

26 juni 2022, 15:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ilia Gruev werd aan Ajax gelinkt, maar de Bulgaarse middenvelder gaat geen contract tekenen in Amsterdam. Hij heeft ervoor gekozen om zijn verbintenis bij Werder Bremen te verlengen. Bij die club is hij al sinds zijn vijftiende actief.

"Ik draag het groen-witte Werder-shirt al acht jaar met trots. En ik ben blij dat ik deze kan blijven dragen", vertelt de 22-jarige middenvelder op de website van de Duitse club. "Na zeer goede gesprekken met de verantwoordelijken heb ik met overtuiging besloten om mijn contract vervroegd te verlengen. Ik dank de club voor het vertrouwen en de geweldige fans voor de steun."

Gruev werd onlangs aan Ajax gelinkt nadat de transfer van Ryan Gravenberch in kannen en kruiken was. De middenvelder maakte de overstap naar Bayern München, waarna de Amsterdammers volgens BILD dachten aan de middenvelder van Werder. Een transfer zit er nu sowieso niet meer in door het nieuwe contract, al is niet gemeld voor hoeveel extra seizoenen hij heeft getekend.

Hoofd scouting Clemens Fritz is blij dat het talent blijft. "Hij maakt al een tijdje deel uit van de professionele selectie en heeft vorig jaar net een belangrijke stap in zijn ontwikkeling gezet. We zien veel potentie in hem en zijn er zeker van dat zijn ontwikkeling nog niet voorbij is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen