Telstar maakt einde aan onzekerheid spelers en haalt Snoei terug

10 juni 2022, 18:37
Foto: © ProShots

Mike Snoei is per direct de nieuwe hoofdtrainer van Telstar. Hij is in het BUKO Stadion de opvolger van de onlangs vertrokken Andries Jonker. De spelersgroep van Telstar is op zijn beurt erg blij dat er eindelijk duidelijkheid is gekomen in Velsen-IJmuiden.

Eerder deze week was er nog veel onzekerheid bij Telstar en dat zinde de spelersgroep niet. Een WhatsApp-bericht van aanvoerder Glynor Plet kwam bij Voetbal International terecht. Dat kwam er op neer dat de spelers van Telstar het vertrek van Jonker niet begrepen en graag wilden dat de oefenmeester terugkeerde bij de club. Daar kiest de club dus niet voor. Snoei is de nieuwe eindverantwoordelijke en daar is Plet blij mee.

"Wij als spelersgroep maakten ons zorgen en zochten middels een brief contact met de club. Helaas kwam die brief in de media terecht. Wij zijn blij dat er nu duidelijkheid is en hebben alle vertrouwen in Mike Snoei als nieuwe hoofdtrainer. We gaan er een mooi seizoen van maken", laat Plet weten op de clubwebsite. Snoei werkte tussen 2017 en 2019 al bij Telstar en haalde met de club de nacompetitie voor promotie.

De geboren Rotterdammer vertrok vervolgens naar De Graafschap, dat hem ruim een jaar geleden op straat zette. De voormalig profvoetballer van Feyenoord, Excelsior en Sparta Rotterdam was als trainer actief over de hele wereld. Hij werkte in Nederland bij Vitesse, Sparta en Go Ahead Eagles. Vervolgens sloeg hij zijn vleugels uit en belandde Snoei onder meer in Griekenland, Qatar, China, India en Oekraïne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen