Topdrukte scoutende Overmars bij Antwerp FC

21 juni 2022, 08:22
Foto: © ProShots

Marc Overmars pakt door op de transfermarkt bij Antwerp FC. De technisch directeur van de Belgische club haalde Vincent Janssen reeds naar de Bosuil, maar is daarmee nog niet klaar. De Argentijnse verdediger Gaston Avila is nadrukkelijk in beeld bij de selectie van Mark van Bommel, die vandaag (dinsdag) voor de eerste training staat. 

Dat schrijft Het Nieuwsblad dinsdag althans. De twintigjarige linkercentrale verdediger wil zelf ook graag naar Europa en kan die stap via de Jupiler Pro League gaan maken. Op dit moment staat Avila nog onder contract bij Boca Júniors, dat hem tot en met het einde van het kalenderjaar 2024 nog kan behouden. Hoeveel geld er voor Avila op tafel zou moeten komen, is niet bekend.

Verder kwam er uit Italië een update over de mogelijke gang van Dries Mertens naar Antwerp FC. Volgens Il Mattino zou de Belgische aanvaller toch wel oren hebben naar een langer verblijf bij Napoli, dat hem met twee miljoen euro plus bonussen – ongeveer de helft van wat hij momenteel verdient – wel wil houden. Overmars probeert de routinier ook altijd aan de selectie van Mark van Bommel toe te voegen.

Lees ook: 'Overmars mikt hoog en wil Van Bommel herenigen met Mertens'

Kans voor Dwomoh, Lamkel Zé mag weg

In dezelfde Belgische ochtendkrant heeft Antwerp's toptalent Pierre Dwomoh aangegeven basisspeler te willen worden komend seizoen onder Mark van Bommel. De middenvelder speelde tot dusver veertien wedstrijden in de hoofdmacht, maar wil komend seizoen meer. "Het volstaat niet meer van in de selectie te zitten", benadrukt hij over het perspectief dat hij wil hebben.

Dat laatste geldt niet voor enfant terrible Lamkel Zé. De 25-jarige aanvaller heeft zich de laatste jaren onmogelijk gemaakt bij de Belgische topclub en krijgt onder Van Bommel geen nieuwe kans, ondanks zijn tot in 2023 lopende contract. Overmars gaat ook een oplossing zoeken voor Guy Mbenza en Junior Pius: zij moeten namelijk eveneens vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen