Dortmund geeft Haller-update: "Hij was ongelooflijk positief"

27 juli 2022, 12:44   Bijgewerkt: 27 juli 2022, 12:49

Sébastien Haller heeft een succesvolle operatie ondergaan nadat een tumor in zijn teelbal werd gevonden. Dat maakt zijn club Borussia Dortmund bekend via technisch directeur Sebastian Kehl.

"De operatie is zeer goed verlopen en het gaat heel goed met hem. Hij was stabiel en ongelofelijk positief. Hij heeft tegen zijn ploeggenoten gezegd: 'Jullie moet alles geven. Als ik terugkeer wil ik dat we nog steeds meestrijden om de landstitel'. Dat zullen de jongens zeker doen", vertelt Kehl, die niet zo lang geleden miljoenen overmaakte naar Ajax voor de spits.

Lees ook: 'Dortmund kijkt naar Haller-vervangers

De tumor kwam niet lang na zijn transfer aan het licht, toen hij zich niet lekker voelde op de training. Na onderzoeken bleek dat het mis was met de aanvaller. Hoelang hij na de succesvolle operatie nog aan de kant staat, is momenteel niet te zeggen. De Bundesligaclub was al wat lijntjes aan het uitleggen voor een eventuele vervanger van Haller, maar uiteraard hoopt iedereen bij de club dat het niet nodig is en dat de goalgetter snel terug is.

Haller was afgelopen seizoen in bloedvorm, waardoor hij de transfer naar Dortmund verdiende. Vooral in de Champions League verraste hij vriend en vijand door elf doelpunten te maken in acht wedstrijden. In de Eredivisie was hij in anderhalf jaar tijd goed voor 32 goals in vijftig wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen