'Flop van acht miljoen euro krijgt toch nieuwe kans bij Ajax'

14 juli 2022, 21:53   Bijgewerkt: 14 juli 2022, 21:59

Hassane Bandé hoeft voorlopig niet weg bij Ajax. De Amsterdammers geven de 23-jarige aanvaller volgens Ajax Showtime de kans om zich te laten zien in het eerste elftal.

Ajax nam Bandé in de zomer van 2018 voor acht miljoen euro over van KV Mechelen. Mede door blessureleed speelde de aanvaller uit Burkina Faso nog geen minuut in het eerste elftal van de Amsterdamse club. Bandé werd in de winterstop van het seizoen 2020/21 verhuurd aan FC Thun en de afgelopen anderhalf jaar uitgeleend aan NK Istra.

Deze zomer keerde Bandé terug in Amsterdam. Door Alfred Schreuder werd hij meegenomen naar het trainingskamp in De Lutte, maar op het wedstrijdveld verscheen hij nog niet. Dat heeft te maken met het feit dat er 'gedoe' is met zijn werkvergunning. De verwachting is dat het nog een paar dagen duurt voordat alles administratief in orde is.

Bandé zou dan in actie kunnen komen voor Ajax. Bijvoorbeeld tegen Red Bull Salzburg, Eintracht Frankfurt of Shakhtar Donetsk, al leenden de wedstrijden tegen SV Meppen, SC Paderborn en Lokomotiva Zagreb zich meer voor speeltijd voor de aanvaller. Bandé beschikt in de Johan Cruijff ArenA over een contract dat nog één jaar doorloopt. Het is niet uitgesloten dat de Amsterdammers gedurende het seizoen besluiten de samenwerking te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen