Juve aast op uitblinker onder Ten Hag; Serie B-club stunt met Fabregas

25 juli 2022, 12:04

Juventus hoopt zich deze zomer te versterken met Anthony Martial. De Turijnse topclub heeft de voorkeur om Alvaro Morata langer aan zich te binden, nadat hij de afgelopen twee seizoenen werd gehuurd van Atlético Madrid. Zijn definitieve komst lijkt echter complex.

Juventus deed de afgelopen weken verwoede pogingen om Morata definitief in te lijven, maar Atlético wees de aanbiedingen resoluut af. In de zoektocht naar een concurrent voor Dusan Vlahovic is Juventus daarom nu uitgekomen bij Martial. Dat meldt Gianluca Di Marzio. De aanvaller maakt voorlopig echter veel indruk bij Manchester United onder de nieuwe coach Erik ten Hag. De Fransman was al driemaal trefzeker in de oefencampagne.

Fabregas

Como staat op het punt zich te versterken met de transfervrije Cesc Fabregas. De Italiaanse Serie B-club heeft een mondeling akkoord bereikt met de Spaanse middenvelder over een contract voor twee seizoenen. De 35-jarige middenvelder, die momenteel zijn conditie op peil houdt bij FC Barcelona, zal waarschijnlijk volgende week naar Italië vliegen.

Fabregas was transfervrij nadat zijn contract afliep bij AS Monaco. Voor Como zou het aantrekken van Fabregas een regelrechte stunt zijn. Afgelopen seizoen eindigde de club op de dertiende plaats in de Serie B.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen