'Slot denkt weer aan AZ-bekende: Feyenoord wil Idrissi huren'

26 juli 2022, 10:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord wil Oussama Idrissi naar Nederland halen. De vleugelaanvaller staat onder contract bij Sevilla, maar daar kan hij niet rekenen op veel minuten. De Rotterdammers proberen hem daarom op huurbasis naar De Kuip te halen. Het is de volgende AZ-bekende die Arne Slot op wil pikken. Eerder deed hij dat al met Guus Til, Alireza Jahanbakhsh en Mohamed Taabouni.

De buitenspeler speelde in het verleden al vier jaar in de jeugdopleiding van de club en kan nu dus, via een behoorlijke omweg, alsnog het eerste elftal halen. Hij verliet Feyenoord voor FC Groningen, waar hij uitgroeide tot smaakmaker. AZ besloot hem voor twee miljoen euro op te pikken en verkocht hem vervolgens voor twaalf miljoen aan Sevilla.

Arne Slot werkte bij AZ samen met de vleugelaanvaller en ziet in hem een welkome versterking voor de Rotterdamse ploeg, die aanvallend nog wel een impuls kan gebruiken na het vertrek van Luis Sinisterra. Dat meldt het doorgaans betrouwbare 1908.nl. Sevilla zou mee willen werken aan een huurdeal, aangezien hij bij de club uit Andalusië nooit onomstreden werd. De aanvaller werd eerder al verhuurd aan Ajax en Cadiz.

Javairô Dilrosun

Eerder deze transferperiode werd Javairô Dilrosun al aangetrokken. Hij liet al weten het liefst op de rechtervleugel te spelen, waardoor al snel duidelijk werd dat hij niet de opvolger van Sinisterra werd. "Binnenkort heb ik een gesprek met de trainer, dan zullen we wel zien wat er gebeurt", vertelde Dilrosun in gesprek met ESPN. Op die flank zal hij de concurrentiestrijd moeten aangaan met Alireza Jahanbakhsh en Patrik Wålemark.

Lees ook: Jahanbakhsh afgemaakt: "Hij moet Excelsior of NAC gaan helpen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar zijn ze mee bezig bij Feyenoord? Na Jahan ga je toch niet deze vent halen? Bij Ajax kwam die al niet meer mee.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb hem eerlijk gezegd niet gevolgd ,en ik denk de meeste mensen niet Dus we gaan het wel zien ,als het tenminste waar is . 1908.nl zegt wel meer wat .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen