Tagliafico hakt na wikken en wegen knoop over toekomst door

21 juli 2022, 15:37   Bijgewerkt: 23 juli 2022, 12:07
Foto: © ProShots

Nicolás Tagliafico vervolgt zijn loopbaan bij Olympique Lyon. De linksback van Ajax heeft volgens De Telegraaf besloten in te gaan op een aanbieding van de club van trainer Peter Bosz. Eerder bereikten Ajax en Lyon al een akkoord over de transfersom.

De krant schrijft dat Tagliafico na lang twijfelen zaakwaarnemer Mo Sinouh van ICM/Stellar heeft laten weten dat de deal mag worden rondgemaakt. De Argentijnse linkervleugelverdediger zet als alle details zijn uitgewerkt zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen.

Tagliafico streek in 2018 neer bij Ajax. Met zijn grinta groeide de Argentijn in no-time uit tot publiekslieveling. Lang was hij de onbetwiste eerste keuze op de positie van linksback, maar een jaar geleden raakte hij zijn basisplaats kwijt. Gedurende het seizoen slaagde hij er niet in die te heroveren.

FC Barcelona bood Tagliafico in januari een uitweg. Ajax liet de linkervleugelverdediger - tot zijn grote teleurstelling - echter niet gaan. Deze zomer meldde Barça zich niet. Lyon daarentegen wel. De Franse club bereikte enige tijd geleden een akkoord met Ajax. Tagliafico hield Lyon lang in de wachtkamer, maar heeft nu toch besloten zijn carrière in de Ligue 1 voort te zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen