Koundé mag nog steeds niet spelen bij Barça: irritatie neemt toe

21 augustus 2022, 13:43

Jules Koundé is geïrriteerd. De verdediger werd bijna een maand geleden gepresenteerd bij FC Barcelona, maar is nog niet ingeschreven voor de competitiewedstrijden. Dat betekent dat hij ook het duel met Real Sociedad aan zich voorbij moet laten gaan. De club moet ruimte maken in het salarishuis.

Barcelona is al de hele zomer bezig om geld vrij te maken voor alle nieuwkomers. Voor Franck Kessié, Robert Lewandowski, Raphinha en Andreas Christensen is dat gebeurd, maar de verdediger uit Frankrijk moet dus nog langer geduld hebben. Diario AS meldt dat de voetballer inmiddels geïrriteerd op de club rondloopt. Overigens zou niemand hem binnen de club die teleurstelling kwalijk nemen.

Koundé weet nog steeds niet of hij volgende week tegen Real Valladolid wél zijn officiële debuut kan maken. Onder meer Memphis Depay en Pierre-Emerick Aubameyang staan op de nominatie om te vertrekken, waardoor er op korte termijn weer extra ruimte lijkt te komen in het salarishuis. Koundé maakte eind juli voor vijftig miljoen euro de overstap van Sevilla naar Barça. Hij tekende voor vijf seizoenen bij de Catalaanse grootmacht.

Samuel Umtiti

Ook Samuel Umtiti is bijna weg bij Barcelona, al is dat maar tijdelijk. Hij vertrekt volgens Fabrizio Romano op huurbasis naar Lecce. Door blessures wist hij de afgelopen seizoenen zijn oude niveau niet meer te halen, waardoor hij nu mag vertrekken. De clubleiding wilde hem het liefst verkopen, maar geen club was geïnteresseerd om het hoge salaris over te nemen. Daarom was een huurdeal de beste oplossing voor alle partijen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen