PSV bereidt zich voor op Gakpo-transfer en denkt aan Oekraïner

31 augustus 2022, 15:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft Viktor Tsygankov op het oog als mogelijke opvolger van Cody Gakpo. Mocht de aanvaller deze woensdag nog vertrekken, dan liggen er dus al lijstjes klaar met eventuele vervangers. De Oekraïner is 24 jaar oud en staat onder contract bij Dinamo Kiev. Daar ligt hij nog maar een jaar vast, waardoor de Eindhovenaren kansen zien om hem nog over te nemen.

Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad moet Gakpo eerst vertrekken voor er nog iets gaat gebeuren in het Philips Stadion. Southampton zou oren hebben naar de Nederlander, maar er is meer interesse vanuit Engeland. Onder andere Leeds United en Nottingham Forrest werden de afgelopen dagen al genoemd, terwijl Arsenal eerder al concreet leek voor de aanvaller. Desondanks is hij nog altijd 'gewoon' PSV'er.

Het is onzeker of Gakpo bij de wedstrijdselectie zit van de Eindhovenaren, die het woensdagavond opnemen tegen FC Volendam. Clubs willen tot dusver niet voldoen aan de vraagprijs van vijftig miljoen euro, maar mogelijk is er toch nog ruimte om een beetje te onderhandelen. Volgens Rik Elfrink is er echter niet heel veel onderhandelingsruimte voor geïnteresseerde clubs. Gakpo zou zelf graag de overstap maken naar de Premier League.

Tsygankov is dus een van de namen die hoog op het lijstje staat en gezien zijn cijfers is dat niet vreemd. De aanvaller speelt al zes jaar in het eerste elftal van de club en heeft inmiddels 222 wedstrijden achter zijn naam staan. Hij was daarin goed voor 86 doelpunten en 59 assists. Daarnaast heeft hij al veertig interlands voor Oekraïne in de benen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Martijn35
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Klinkt wel ok qua cijfers. Jammer van die laatste transferdag altijd. Voelt toch altijd als paniekaankopen..

Gusa
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Zou een geweldige aankoop zijn voor PSV. Maar of hij naar een club zonder CL wil verkassen weet ik niet. Er is meer interesse in hem

AKers21
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Een laffe oekrainer dus? Want moeten niet alle mannen vechten daar? Dus in feite ondersteunt deze speler Putin en hoort dus in de boycot te gaan.

TheMaster1981
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Flapdrol 🙈 Topsporters zijn een uitzondering hè. De competitie is daar toch ook vorige week weer begonnen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen