Ten Hag wijst na nieuwe zege op les die United heeft geleerd

27 augustus 2022, 16:51

Erik ten Hag is tevreden na de kleine zege van Manchester United op bezoek bij Southampton. Hoewel het spel van de ploeg van de Nederlandse trainer te wensen overliet, werd voor de tweede week een sprongetje op de ranglijst gemaakt.

Manchester United won dankzij een doelpunt van Bruno Fernandes op St. Mary's. Net als in de vorige speelronde tegen Liverpool (2-1) moesten The Red Devils hard werken om de punten te pakken. "Dit moet de standaard zijn voor Manchester United. Het moet normaal zijn dat je voor iedere overwinning moet vechten. Dat is de les die we hebben geleerd tegen Brentford."

Lees ookTen Hag mag weer juichen: dramatische reeks voor United voorbij

Qua spel is er nog een hoop werk aan de winkel voor Ten Hag en United. "Er is ruimte voor verbetering, maar we hebben ook echt wel goed gespeeld. Het laatste half uur was het overleven en daarin kunnen we verbeteren", vervolgt de trainer in gesprek met de BBC. "De overwinning tegen Liverpool heeft ons veel vertrouwen gegeven omdat het bewees dat we ons kunnen meten met een van de beste teams ter wereld."

Transfers

Naar verwachting gaat er op transfergebied de komende dagen nog het een en ander gebeuren in Manchester. United doet er alles aan om Antony over te nemen van Ajax en is naar verluidt bereid 100 miljoen euro neer te tellen voor de Braziliaanse aanvaller. "Je weet niet wat je kunt verwachten. We zullen het zien", zegt Ten Hag over de transferperikelen. "Een club als Manchester United moet zich altijd zien te verbeteren. Voor nu moeten we het doen met de spelers die we hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen