Ten Hag moet vrezen voor vertrek onbetwiste basiskeeper

28 september 2022, 17:32
Foto: © ProShots

Erik ten Hag moet volgend jaar mogelijk op zoek naar een nieuwe doelman bij Manchester United. David De Gea beschikt over een aflopend contract op Old Trafford en het lijkt een moeilijk verhaal te worden om zijn verbintenis te verlengen. Juventus hoopt van die situatie te profiteren.

Volgens Calciomercato wil Juventus de Spaanse doelman komende zomer transfervrij inlijven. Manchester United heeft de keeper nog altijd geen nieuwe aanbieding gedaan. Met een weeksalaris van ruim 300.000 euro behoort De Gea tot de absolute grootverdieners in de Premier League. Ten Hag twijfelt of de club er verstandig aan doet om dat contract te verlengen.

Dat zou na liefst twaalf jaar een breuk betekenen tussen De Gea en Manchester United. De Engelse topclub pikte de doelman in 2009 op bij Atlético Madrid en groeide sindsdien uit tot betwouwbaar gezicht tussen de palen in Manchester. De 31-jarige sluitpost keepte al liefst 495 wedstrijden in de hoofdmacht en hield daarin 169 keer zijn doel schoon.

Manchester United zou daardoor de markt op moeten om een nieuwe keeper te strikken, maar mogelijk heeft de topclub de opvolger van De Gea al onder contract staan. De momenteel aan Nottingham Forest verhuurde Dean Henderson klopt al jarenlang op de deur als mogelijke opvolger van de Spanjaard.

Lees ook: Maguire weer gebeten hond: "Lijkt in zijn schulp gekropen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In het vorige artikel over de Gea wilden Ten Hag en United hem juist kwijt vanwege het hoge salaris en de wisselende vorm, dus welke van de twee is het nu? Willen ze hem graag houden of niet?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen