Boulahrouz benoemt wat hij mist bij Schreuder en de Ajax-spelers

12 oktober 2022, 22:29

Khalid Boulahrouz is na afloop van de nederlaag van Ajax tegen Napoli (4-2) teruggekomen op de uitspraken die Alfred Schreuder vlak voor de aftrap deed. De trainer gaf aan tevreden te zijn als de Amsterdammers hun ware gezicht zouden laten zien.

Geen slimme uitspraak, vindt Boulahrouz. "Hij kreeg voor de wedstrijd de vraag naar welk resultaat hij op zoek was en gaf geen duidelijk antwoord. Dan krijg ik het gevoel dat hij zoiets had van: als we maar niet nog een keer met 6-1 op de broek krijgen."

"Het is belangrijk wat je als trainer uitstraalt. Natuurlijk zijn we niet overal bij en zien we hem hier alleen voor de camera verschijnen, maar hij had ook een statement kunnen maken. Daar had ik wel iets meer van verwacht", aldus de voormalig verdediger bij Ziggo Sport.

Ook bij de spelers miste Boulahrouz iets. "Natuurlijk gaan de jongens met het beste intenties het veld in en proberen ze alles te geven, maar als ik de passie vergelijk met de wedstrijd tegen Liverpool, dan zie ik een verschil", concludeert hij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen