Cristiano Ronaldo steekt hand in eigen boezem met statement

20 oktober 2022, 22:26

Cristiano Ronaldo heeft voor het eerst gereageerd sinds hij door Erik ten Hag buiten de selectie is geplaatst bij Manchester United. Nadat de Portugese aanvaller tijdens de kraker tegen Tottenham Hotspur vroegtijdig de kleedkamers opzocht werd hij door Ten Hag gestraft voor zijn gedrag en kon Ronaldo op veel kritiek rekenen. Op Instagram heeft hij nu met een statement gereageerd op alle commotie die is ontstaan.

"Zoals ik mijn hele carrière heb gedaan, probeer ik respectvol te zijn en te spelen tegen mijn collega's, mijn tegenstanders en mijn coaches", begint Ronaldo. "Dat is niet veranderd. Ik ben niet veranderd. Ik ben dezelfde persoon als de afgelopen twintig jaar was. Ik speel voetbal op topniveau en respect is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn beslissingen."

Ronaldo is zelfkritisch op zijn gedrag, zo geeft hij aan. "Toen ik op hele jonge leeftijd begon waren de oudere en meer ervaren voetballers altijd heel belangrijk voor mij. Daardoor heb ik mij later altijd als voorbeeld geprobeerd op te stellen voor de jonge talenten die op kwamen in de teams waarin ik speelde. Helaas is dat niet altijd mogelijk en soms maak je fouten in heetst van de strijd." Hierdoor lijkt de 37-jarige aanvaller de hand in eigen boezem te steken na alle kritiek.

Gemotiveerd richting toekomst 

Toch geeft Ronaldo aan dat zijn toekomst bij United er nog niet op zit. "Op dit moment denk ik dat ik gewoon hard moet werken in Carrington, mijn teamgenoten support moet geven en klaar zijn om alles te geven in elke wedstrijd. Door de druk opgeven is geen optie. Dit is Manchester United en wij moeten samen staan. Binnenkort zijn we weer samen", sluit de Portugees af.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen