PSV reist zonder vijftal geblesseerden naar hekkensluiter Zürich

5 oktober 2022, 10:59
Foto: © ProShots

PSV vertrekt woensdagmiddag met 23 spelers naar Zwitserland voor de wedstrijd tegen FC Zürich. In de Europa League kan trainer Ruud van Nistelrooij nog altijd geen beroep doen op vijf geblesseerde spelers. Zo is spits Luuk de Jong zoals bekend nog altijd niet van de partij.

Naast De Jong zullen ook Noni Madueke, Olivier Boscagli, Mauro Júnior en Marco van Ginkel het vliegtuig niet in stappen. Zij blijven achter in Eindhoven om daar aan hun herstel te werken. Verder is PSV zo goed als ongeschonden uit de wedstrijd tegen SC Cambuur gekomen. In Leeuwarden kregen de Eindhovenaren wel een flinke tik van Cambuur, dat met 3-0 wist te winnen.

Lees ook: Dit was het 'ongewenste keerpunt' van PSV dit seizoen

De afwezigheid van De Jong betekent wel dat PSV nog altijd geen echte centrumspits bij de selectie heeft. Van Nistelrooij probeerde al verschillende dingen in de voorhoede van PSV, maar dat bleek nog niet echt succesvol. Voor de wedstrijd tegen Zürich heeft Van Nistelrooij Cody Gakpo, Yorbe Vertessen, Sávio, Anwar El Ghazi en Johan Bakayoko als aanvallers bij de groep.

Europa League

PSV heeft in groep A van de Europa League pas een wedstrijd afgewerkt. Tegen FK Bodø/Glimt werd het 1-1 in Eindhoven, het duel met Arsenal werd vervolgens verplaatst vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. Zürich verloor zijn eerste twee wedstrijden in Europees verband en is ook nog eens als titelhouder de huidige hekkensluiter van de Zwitserse Super League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen