'Ten Hag krijgt concurrentie in strijd om Frenkie en aast op Milan-sensatie'

17 oktober 2022, 14:31

Manchester United is niet de enige club die komende zomer een poging gaat wagen om Frenkie de Jong los te weken bij FC Barcelona. De middenvelder van het Nederlands elftal heeft er sinds kort een optie bij in de Premier League: Liverpool ziet in De Jong de ideale speler om de selectie mee te verversen.

Dat schrijft het Spaanse Fichajes. Manchester United deed in de zomer verwoede pogingen om De Jong op te pikken, maar de middenvelder weigerde daar zelf aan mee te werken. Voor komende zomer staat een nieuwe poging gepland. Erik ten Hag heeft de 25-jarige middenvelder, met wie hij al samenwerkte bij Ajax, tot toptarget gebombardeerd. Liverpool is echter eveneens in de race.

United wil zich na dit seizoen niet alleen op het middenveld versterken. Voor een aanvallende impuls is Rafael Leão in beeld. De Portugese aanvaller wordt begeerd door tal van topclubs, waaronder Chelsea. Leão beschikt over een contract tot de zomer van 2024 bij AC Milan, maar heeft onlangs een vijfjarige aanbieding afgeslagen en lijkt te mikken op een vertrek.

Leão is de grote ster bij AC Milan. De Portugees was dit seizoen in dertien wedstrijden al goed voor vier goals en acht assists. Afgelopen seizoen had hij met elf Serie A-goals een flink aandeel in de gewonnen landstitel met de Milanezen.

Lees ook: Ten Hag boos op arbitrage: "Dat heeft iedereen kunnen zien"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen