Verbannen Cristiano Ronaldo laat zich van zijn beste kant zien

22 oktober 2022, 16:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo ontbreekt deze zaterdag in de wedstrijdselectie van Manchester United voor de wedstrijd tegen Chelsea. De Portugese ster heeft in aanloop naar de Engelse kraker wel van zich laten horen.

Op Instagram wenst Ronaldo zijn ploeggenoten het beste. 'Let's go Manchester United', schrijft hij bij een foto waar hij samen met teamgenoten een doelpunt in de uitwedstrijd tegen Omonia Nicosia (2-3) in de Europa League viert.

Erik ten Hag heeft Ronaldo gestraft omdat de 37-jarige aanvaller midweeks tegen Tottenham Hotspur (2-0) weigerde in te vallen en vervolgens voortijdig de catacomben opzocht. Ronaldo keert na het weekend in principe weer terug in de selectie van Manchester United.

Ronaldo reageerde donderdag op zijn verbanning en stak daarbij de hand in eigen boezem. 'Toen ik op hele jonge leeftijd begon waren de oudere en meer ervaren voetballers altijd heel belangrijk voor mij. Daardoor heb ik mij later altijd als voorbeeld geprobeerd op te stellen voor de jonge talenten die op kwamen in de teams waarin ik speelde. Helaas is dat niet altijd mogelijk en soms maak je fouten in heetst van de strijd', schreef hij in een statement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen