Rooney over 'rat-uitspraak' Ronaldo: "Cristiano vindt dat lastig"

18 november 2022, 21:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wayne Rooney heeft van zich laten horen na het spraakmakende interview van Cristiano Ronaldo. De aanvaller van Manchester United haalde uit naar zijn werkgever en noemde zijn oud-ploeggenoot een rat. Rooney verwacht dat de Engelse topclub actie zal ondernemen tegen de superster.

Rooney speelde in het verleden jarenlang samen met Ronaldo bij Ronaldo. De oud-international van Engeland is geregeld kritisch op de Portugees, die daar niet blij mee is. "Cristiano blijft een geweldige speler", aldus Rooney in gesprek met CNN. "Ik heb vaker gezegd dat hij en Messi misschien wel de twee beste spelers aller tijden zijn. Het is zo dat leeftijd een rol begint te spelen, dat geldt voor iedereen. Cristiano vindt het blijkbaar lastig om daar mee om te gaan."

Lees ook: Ronaldo haalt uit in de pers: "Ik heb geen respect voor Ten Hag"

Ook het interview van Ronaldo met Piers Morgan kwam ter sprake. Daarin haalde de routinier uit naar United, manager Erik ten Hag en dus ook een beetje naar Rooney. "Hij heeft een groot interview gegeven dat wereldwijd is gelezen. Ik vind dat sommige uitspraken nogal opmerkelijk zijn. Het is aan Manchester United om daar mee om te gaan. Zij zullen actie ondernemen als de club dat nodig acht." United liet vrijdag via een statement al van zich horen over de situatie.

Interview Ronaldo

Ronaldo sprak tijdens het veelbesproken interview onder meer over zijn samenwerking met Ten Hag. "Ik heb geen respect voor hem omdat hij geen respect heeft voor mij", vertelde de aanvoerder van Portugal over zijn manager. Daarnaast hekelt Ronaldo het beleid van The Red Devils. "Ik weet niet wat er aan de hand is, maar sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson heeft de club zich niet ontwikkeld. Er is geen progressie". Het is de vraag of Ronaldo na het WK nog terugkeert bij de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Keudel85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Rooney speelde in het verleden jarenlang samen met Ronaldo bij Ronaldo' Gaat het verder wel oké daar?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen