Wederom teleurstellende avond voor Kuyt en ADO Den Haag

4 november 2022, 22:34

Dirk Kuyt heeft het lek nog altijd niet boven bij ADO Den Haag. In het thuisduel met VVV Venlo leek de ploeg lange tijd op weg naar een punt, maar door een treffer van Nick Venema in de 96ste(!) minuut stond de residentieclub vrijdagavond opnieuw met lege handen. 

Kuyt eiste voorafgaand aan het duel meer inzet van zijn elftal, dat vorige week ook al het deksel op de neus kreeg bij Helmond Sport (2-1). In zijn opstelling had Kuyt met Silvinho Esajas een basisdebutant opgenomen, en uitgerekend hij tekende voor een prima start voor het elftal door al na vijf minuten de 1-0 binnen te schieten. ADO wist die voorsprong echter niet mee de kleedkamer in te nemen, want op slag van rust kwamen de bezoekers door een fraaie kopbal van Rick Ketting langszij. 

In het tweede bedrijf zette Tristan Dekker de bezoekers zelfs op voorsprong, maar de ploeg van Kuyt wist zich op te richten en leek door een doelpunt van Xander Severina een kwartier voor tijd lang op weg naar een punt. Leek, want in de absolute slotfase kon de pas net ingevallen Nick Venema het hele veld oversteken en VVV alsnog naar de drie punten schieten. 

Door de nieuwe nederlaag vindt ADO zichzelf na vrijdag terug op plaats zeventien in de Keuken Kampioen Divisie, en zal het vertrouwen van het elftal van debuterend hoofdtrainer Kuyt er deze week niet groter op geworden zijn. De Hagenezen hebben uit veertien duels nu vijftien punten verzameld. VVV blijft door de zege in extremis bij de subtop behoren. Met 21 punten staat het elftal van Rick Kruys voorlopig zevende, al komen naaste belagers Jong AZ en Almere City (beiden twintig punten) later dit weekend nog in actie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen