Deschamps kan zich niet vinden in uitspraken Emiliano Martínez

17 december 2022, 16:37   Bijgewerkt: 17 december 2022, 16:50

Lionel Messi krijgt zondag de kans om zijn imposante carrière te bekronen met de ultieme prijs: de WK-titel. Argentinië moet daarvoor wel regerend wereldkampioen Frankrijk opzij zetten. De Franse bondscoach Didier Deschamps denkt dat de Argentijnen vanwege Messi de gunfactor hebben.

Ja, Deschamps weet dat zondag alle ogen gericht zullen zijn op Messi. De ster van Paris Saint-Germain kan op dezelfde hoogte komen met Diego Armando Maradona als hij zijn land naar de wereldtitel weet te leiden. "We zullen ervoor zorgen dat zijn invloed zo veel mogelijk wordt beperkt, net zoals zij dat met sommige spelers van ons zullen proberen", doelt de keuzeheer op onder meer Kylian Mbappé.

"Het is wij tegen de wereld", sprak de Argentijnse doelman Emiliano Martínez onlangs. Daar is Deschamps het niet mee eens. Sterker nog: de bondscoach denkt dat er zelfs in Frankrijk zijn die de Argentijnen de titel gunnen. "Een WK-finale is bijzonder, maar de context ook. Ik weet dat Argentijnen, misschien zelfs ook wat Fransen, Messi de titel graag zien winnen."

Lloris

Hugo Lloris weet ook dat veel voetballiefhebbers Messi het WK zien winnen, maar de doelman benadrukt dat het zondag niet alleen om de Argentijn gaat. "We zullen er alles aan doen om als winnaar uit de strijd te komen. We weten wat Messi in onze sport vertegenwoordigt, maar het is een wedstrijd tussen Frankrijk en Argentinië. Het is niet wij tegen Messi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen