Ajax hoopt Feyenoord én PSV af te troeven in strijd om Hilgers

23 januari 2023, 19:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax gaat deze transferperiode mogelijk nog werk maken van de komst van Mees Hilgers. De 21-jarige centrale verdediger van FC Twente staat volgens journalist Mike Verweij hoog op het Amsterdamse verlanglijstje. Feyenoord en PSV zijn ook geïnteresseerd in Hilgers, maar kunnen deze winter niet toeslaan.

"Bij Ajax duikt een opvallende naam op. Tenminste, ik vind het niet eens zo'n opvallende naam: Mees Hilgers", begint Verweij bij de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Het is vervelend voor Ajax dat de club nu met Alfred Schreuder en zijn positie bezig is. Daardoor liggen andere dingen stil. Ajax hoopt eigenlijk PSV en Feyenoord, die ook geïnteresseerd zijn in Hilgers, af te troeven door deze winter toe te slaan."

Zowel PSV als Feyenoord kan volgens Verweij deze transferperiode nog geen poging wagen voor Hilgers, die bij Twente over een aflopend contract beschikt. In de verbintenis staat nog wel een optie voor een extra jaar, waardoor de centrale verdediger in elk geval niet over een half jaar gratis kan vertrekken. "PSV en Feyenoord vinden hem een heel interessante speler. Hij staat ook heel hoog op de verlanglijst van Ajax. Volgens mij wordt er al heel voorzichtig werk van gemaakt."

Met de komst van Hilgers wil Ajax voorsorteren op het mogelijke vertrek van Jurriën Timber. De centrale verdediger werd enkele maanden geleden uit handen van Manchester United gehouden, maar lijkt komende zomer alsnog de stap naar de internationale top te maken. Valentijn Driessen is nog niet overtuigd van de kwaliteiten van de potentiële opvolger van Timber. "Ik vond dat hij het niet waarmaakte in de wedstrijd tegen Ajax. Toen vond ik hem niet zo goed dat ik zeg: hem moet je gelijk ophalen. Aan de bal wist hij vaak helemaal niet wat hij moest doen. Ja, lopen en stilstaan", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

WAAROM WEER EEN SPELER KOPEN TER WEL AJAX EEN GOEDE JEUGD OPLEIDING HEEFT KYK DAAR EERST AJAX

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen