Gewilde Hilgers over transferzomer: "Dan wil ik een stap gaan zetten"

26 januari 2023, 16:36

Er is afgelopen dagen veel gezegd en geschreven over Mees Hilgers. De talentvolle centrale verdediger van FC Twente stond in de belangstelling van Ajax, Feyenoord en PSV, maar zal het seizoen afmaken bij de Tukkers. In gesprek met Voetbal International laat Hilgers weten dat het niet de bedoeling is dat hij volgend seizoen ook nog in de Grolsch Veste speelt. "Voor mijn gevoel is het dan tijd voor wat nieuws."

Hilgers, die al vanaf zijn tiende speler is van FC Twente, benadrukt dat hij op dit moment gelukkig is bij zijn club. Echter denkt hij dat het komende zomer tijd is voor een overstap. "Dat is voor mij wel het moment dat ik graag een stap wil zetten", vertelt de 21-jarige aan VI. "Soms heb je een gevoel als mens. Dat het tijd is voor wat nieuws. Zeker als je al elf, twaalf jaar dit shirt hebt gedragen", voegt Hilgers er aan toe.

Lees ook: Ajax-target Hilgers blijft rustig onder transferperikelen: "Is aan hen"

Op dit moment heeft Twente een optie op een extra jaar in het aflopende contract van Hilgers. De Tukkers gingen al om de tafel met de talentvolle verdediger. "Ik was niet tevreden over wat er op tafel werd gelegd. En voor mijn gevoel was de timing ook te laat. Ze zullen de optie in mijn contract vast gaan lichten, daarna zien we wel wat er gebeurt", sprak Hilgers.

Vaste waarde

Hilgers brak vorig seizoen door in het elftal van Ron Jans. Tot dusverre staat de teller op 44 Eredivisieoptredens. De centrumverdediger blijft rustig onder belangstelling die hij krijgt. "Ik ben gewoon bezig met FC Twente, het team en zo hoog mogelijk eindigen. En met zelf zo goed mogelijk presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen