Spanje smult van moddergooien tussen Gerard Piqué en Shakira

14 januari 2023, 10:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gerard Piqué hing eerder dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Toch is de oud-verdediger van FC Barcelona niet uit de spotlights verdwenen. Eerder deze week kwam zijn ex-vrouw, zangeres Shakira, met een nieuw nummer waarin ze uitgebreid uithaalt naar de Catalaan. Piqué heeft inmiddels op ludieke wijze gereageerd op het nummer.

Het titelloze nummer dat Shakira (45) met rapper Bizarap maakte werd binnen 24 uur na het plaatsen liefst 63 miljoen keer bekeken op YouTube, een record voor een latijns-Amerikaans liedje. Shakira zingt onder meer dat Piqué 'een Ferrari heeft ingeruild voor een Twingo, een Rolex voor een Casio'. Hiermee verwijst ze naar de 23-jarige Clara Chía, met wie Piqué na zijn scheiding van de Colombiaanse artieste een relatie begon. 

De verdediger heeft inmiddels gereageerd op het nummer. Op streamingkanaal Twitch liet hij weten dat uitgerekend horlogemerk Casio zich als sponsor heeft verbonden aan het Kings League. Dat is een toernooi dat Piqué organiseert in een leegstaand warenhuis in Barcelona. In de Kings League spelen teams van zeven tegen elkaar met afwijkende regels. Onder meer Iker Casillas en Sergio Agüero zijn als voorzitter van één van de twaalf deelnemende teams verbonden aan het initiatief. 

Alle twaalf de voorzitters van de deelnemende teams krijgen bovendien een Casio-horloge opgestuurd, meldde Piqué daarbij. Zelf draagt hij ook een exemplaar van het merk, zo laat hij zien. "Dit is voor het leven", wijst hij lachend op zijn pols - een subtiele verwijzing naar zijn huwelijk dat vorig jaar strandde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen