Transfer nabij? Memphis Depay slaat Barcelona-training over

18 januari 2023, 17:14

FC Barcelona bereidt zich voor op de achtste finale van de Copa del Rey, waarin AD Ceuta donderdag de tegenstander is. Woensdag ontbrak Memphis Depay (28) echter op het trainingsveld. Spaanse media speculeren dat zijn afwezigheid weleens verband zou kunnen houden met een op handen zijnde overgang van de Nederlandse aanvaller. 

Er stond namelijk een onderhoud tussen trainer Xavi Hernández en Memphis gepland waarbij een eventueel vertrek van de Nederlander onderwerp van gesprek zou zijn. Dat vertelde de oefenmeester op de persconferentie voorafgaand aan de oefensessie van woensdag, toen nog niet bekend was dat Memphis zich niet zou laten zien bij zijn club. 

"Of hij nu weg wil of niet, de situatie is niet makkelijk voor Memphis", vertelde Xavi de toegestroomde media. "Ik weet niet wat hij op dit moment wil, dat zal ik met hem gaan bespreken." Als het aan de trainer ligt, is er nog altijd een toekomst voor Memphis bij Barcelona, vertelde hij bovendien. "Ik heb geen nieuws over hem. Maar hij is een professional en ik ben erg blij met hem. Hij is een goede speler om er in de kleedkamer bij te hebben. In principe reken ik nog gewoon op hem."

Romano

Memphis wordt al tijden in verband gebracht met een overgang naar Atlético Madrid. De aanvaller zou persoonlijk al akkoord zijn met de Madrilenen over een contract tot medio 2025. Transferspecialist Fabrizio Romano meldde woensdag dat Barcelona inmiddels zou hebben besloten dat Memphis deze winter mag gaan vertrekken, maar dat de onderhandelingen met Atlético nog niet ten einde zouden zijn. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen