Van de Kerkhof trekt pijnlijke conclusie over Van Nistelrooij na blamage

16 januari 2023, 13:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV had dit weekend kunnen profiteren van de remise van Ajax, maar speelde in de slotseconden zelf gelijk tegen Fortuna Sittard. Ondanks dat het uiterst ongelukkig was, moet de technische staf het ontgelden in de podcast van Willy en René Podcast van Omroep Brabant.

Volgens René is Ruud van Nistelrooij te vroeg het hoofdtrainersschap aangegaan. "Hij heeft zelf bij de clubleiding aangegeven dat het nog te vroeg was om hoofdtrainer te worden, maar daar hebben ze niet naar geluisterd. Van Nistelrooij had beter een of twee jaar assistent moeten zijn. In plaats daarvan zetten ze Fred Rutten naast hem. Daar was ik vroeger al niet kapot van en nu nog steeds niet", aldus de clublegende in de podcast.

Lees ook: Van Hanegem over Klassieker en PSV: 'Dat was toch echt vreselijk?'

De titelkansen van PSV zijn nog springlevend, maar FC Twente is volgens Van de Kerkhof een echte outsider voor de titel. "Maar let op FC Twente. Dat is een leuk team. Als die kampioen worden ben ik net zo blij als wanneer PSV het wordt." FC Twente staat slechts één punt achter op Ajax en PSV. De Tukkers hielden de Amsterdammers afgelopen weekend op een 0-0 gelijkspel waar een overwinning niet onverdiend was geweest.

Aanvallende krachten

Het verlies van Cody Gakpo en verschillende clubs die aan Noni Madueke trekken zorgen niet voor de benodigde rust bij PSV. De club is naarstig op zoek naar een vervanger, maar de gedroomde opvolger van Gakpo werd al gespot op de tribune van Girona. Viktor Tsygankov van Dinamo Kiev stond hoog op de lijst van de Eindhovenaren, maar de Oekraïnse vleugelflitser gaat waarschijnlijk een contract tekenen in Spanje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen