Waarom een moeizame zege in het voordeel van Ten Hag kan werken

1 januari 2022, 14:43

Manchester United sloot zaterdag het jaar winnend af, maar de 0-1 zege op Wolverhampton Wanderers kwam wel moeizaam tot stand. Dat er niet eenvoudig werd gewonnen, zou volgens Manchester Evening News weleens in het voordeel van Erik ten Hag kunnen werken.

Ten Hag aast tijdens de winterse transferperiode, die vandaag is begonnen, op versterkingen. Met name voorin mag er wel wat bij. Dat werd op oudjaarsdag wel duidelijk. Aanvallend kon Manchester United eigenlijk geen vuist maken tegen Wolves. Pas nadat Marcus Rashford (die vanwege een disciplinaire straf vanaf de bank begon) binnen de lijnen was gekomen, werd er gescoord.

Een aanvallende versterking is gewenst bij Manchester United, zo is wel duidelijk. The Red Devils hadden Cody Gakpo op het oog, maar pakten niet door en zagen de Oranje-international voor een transfer naar Liverpool kiezen. 'Totdat Marcus Rashford scoorde, leek het erop dat niemand het net zou vinden. De ploeg van Erik ten Hag was 75 minuten lang tandeloos', schrijft Manchester Evening News.

'De prestaties hebben de eisen van Ten Hag om in januari een nieuwe aanvaller te halen kracht bijgezet. Met de opening van de transfermarkt zou dit moeizame optreden goed getimed kunnen zijn', gaat de plaatselijke krant verder. 'Het begint als een steeds groter risico te voelen om alleen met Anthony Martial als nummer 9 door te gaan. Dit was een vrij anoniem optreden van de spits van Manchester United, die simpel onder controle werd gehouden door Nathan Collins en Max Kilman.'

'Manchester United kijkt op de transfermarkt voor een nieuwe aanvaller en je voelt dat ze iets moeten doen. Het momentum groeit onder Ten Hag, maar een top-vier-finish is verre van gegarandeerd.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen