Doelman Dmitrovic reageert op aanval door hooligan in wedstrijd tegen PSV

23 februari 2023, 22:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marko Dmitrovic heeft zijn kant van het verhaal laten horen na een bizar incident in de wedstrijd tegen PSV. De doelman van Sevilla werd in de slotfase ineens aangevallen door een aanhanger van de Eindhovenaren. Dmitrovic schrok zich een hoedje, maar kon de situatie vrij snel sussen.

"Een fan kwam het veld op en duwde me van achteren neer", liet Dmitrovic kort na de wedstrijd weten in gesprek met Mundo Deportivo. "Hij keek me aan en probeerde me te slaan. Daarbij raakte hij me op mijn neus en in mijn nek. Ik wilde hem slaan, maar dat hoort niet. Als je graag iemand slaat, moet je je aanmelden voor een sport als boksen. Maar dit soort dingen horen niet in het voetbal thuis."

Lees ook: Van Nistelrooij verklaart boosheid bij PSV en laakt gedrag van fan

De ervaren sluitpost hoopt op een passende straf voor de dader. "Er zijn altijd mensen dronken of gekken die het veld op springen, maar dit mag niet gebeuren. Ik hoop dat ze hem straffen. Het kwam als een verrassing, ik was gefocust op het spel en kreeg ineens die duw. Ik weet hoe ik mezelf moet verdedigen, maar dit hoort niet bij het voetbal en het leven. Het belangrijkste is dat wij ons doel hebben gehaald."

PSV is witheet

Na afloop kwam er snel een reactie vanuit PSV, dat via algemeen directeur Marcel Brands van zich liet horen. "Als het aan mij ligt, wordt het een levenslang stadionverbod. Hij dupeert ook PSV en alle andere supporters. Ik vind dit moment erger dan de uitschakeling. Het hoort totaal niet bij PSV", werd hij geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Dat willen we niet zien, natuurlijk niet. Ondenkbaar", voegde trainer Ruud van Nistelrooij toe bij ESPN.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit kan vervelend uit pakken voor PSV 3 wedstrijden zonder thuis publiek en 1.000.000. boete!?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen