FC Twente vreest grote problemen rondom wedstrijd tegen Ajax

3 februari 2023, 11:06   Bijgewerkt: 3 februari 2023, 11:45
FC Twente vreest grote problemen rondom wedstrijd tegen Ajax

FC Twente vreest voor de gevolgen van de aangekondigde staking in het openbaar vervoer. Rondom de bekerwedstrijd tegen Ajax van volgende week donderdag worden 'grote verkeersproblemen rondom De Grolsch Veste' verwacht, schrijft algemeen directeur Paul van der Kraan in een open brief aan supporters. 

Vanaf volgende week maandag gaat het streekvervoer opnieuw landelijk staken. Die staking duurt vijf dagen. Vakbonden CNV vroeg om 'een stevige loonsverhoging, een goede ouderenregeling en een aanpak van de hoge werkdruk'. Het lijkt er dus op dat er rondom de bekerwedstrijden van volgende week geen gebruik kan worden gemaakt van het openbaar vervoer.

FC Twente fans

FC Twente fans

De Grolsch Veste is volledig uitverkocht voor de bekerkraker van donderdagavond. De staking in het openbaar vervoer zou ook bij andere bekerwedstrijden van komende week tot problemen kunnen leiden, maar Twente is de eerste club die aan de bel trekt.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen