FC Utrecht wil Labyad inlijven en houdt rekening met vertrek tweetal

10 februari 2023, 19:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor dit seizoen heeft FC Utrecht de selectie nagenoeg volledig compleet. Er is na het vertrek van Djevencio van der Kust op huurbasis naar het Amerikaanse Houston Dynamo nog maar één naam nodig en dat is Zakaria Labyad. Voor komend seizoen staat er ook al een selectie klaar, waarschijnlijk wel zonder sterspelers Taylor Booth en Tasos Douvikas.

Labyad traint al een tijdje mee met FC Utrecht en technisch directeur Jordy Zuidam wil hem graag inlijven. Het is alleen nog wachten op de handtekening van de Marokkaan. Als deze handtekening gezet is, staan de Utrechters er voor dit seizoen weer goed op. Voor komend seizoen is dit weer een ander verhaal.

In gesprek met het Algemeen Dagblad laat Zuidam weten dat er voor komend seizoen een selectie staat met ambities. Wel gaan er waarschijnlijk spelers als Douvikas en Booth verkocht worden. "Met dat scenario houden we rekening. Bij een club als FC Utrecht is verkopen onderdeel van een gezonde bedrijfsvoering", laat de technisch directeur weten.

Bas Dost

In de winter is Bas Dost ook nog eens benaderd door zijn oude liefde FC Emmen. De spits was graag vertrokken naar de club uit Drenthe, maar FC Utrecht wilde dit niet hebben. "Dat ligt genuanceerder", verteld Zuidam. "Dat Bas contacten onderhoudt met FC Emmen, betekent niet dat hij het bij ons níet naar zijn zin heeft. Een tussentijds vertrek is voor ons nooit bespreekbaar geweest. Als hij fit is, gaan we nog veel plezier aan Bas beleven. Misschien ook volgend seizoen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen