Cody Gakpo hoopt Liverpool aan sportieve wraak te helpen

21 februari 2023, 07:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 21 februari.

Wedstrijden

Oostenrijk (v) – Nederland (v) (18.00 uur)

De Oranje Leeuwinnen treden vandaag aan Oostenrijk. Afgelopen vrijdag speelden zij ook al tegen de Oostenrijkers. In deze wedstrijd werd er met 2-1 verloren en dat zou de ploeg van Andries Jonker niet nog een keer willen laten gebeuren. De wedstrijd wordt gespeeld op Malta, want daar zijn de vrouwen op trainingskamp. Vrijdag werd in de laatste minuten een voorsprong volledig weggegeven. Hier zal nu voor gewaakt worden.

LiverpoolReal Madrid (21.00 uur)

De laatste jaren is dit een echte kraker geworden in de Champions League. Liverpool en Real Madrid stonden afgelopen jaar nog in de finale van dit toernooi, waar de Engelsen geen goede herinneringen aan hebben. Liverpool verloor met 0-1 en moest de titel aan zich voorbij laten gaan. De laatste keer dat Liverpool won van Real Madrid was in 2009. Toen speelde Dirk Kuyt nog voor de Engelsen..

Voetbal op tv

18.00 uur: Oostenrijk (v) – Nederland (v), ESPN – live verslag van het vriendschappelijke duel

21.00 uur: Eintracht Frankfurt – Napoli, Ziggo Sport – live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Liverpool – Real Madrid, RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal – live verslag van het duel in de Champions League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh kijk, daar begint hij al praatjes te krijgen....😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen