Schreuder duikt op bij Premier League-wedstrijd en is topkandidaat

12 februari 2023, 15:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alfred Schreuder is in beeld om de nieuwe trainer te worden van Leeds United, zo meldt The Daily Telegraph. De bij Ajax ontslagen trainer zou zondag op de tribune zitten tijdens de wedstrijd tegen Manchester United en geldt bij de bookmakers al als favoriet om de ontslagen Jesse Marsch op te volgen.

De zoektocht naar een nieuwe trainer verloopt nog niet voorspoedig voor Leeds. Andoni Iraola (trainer van Rayo Vallecano), Marcelo Gallardo (clubloos), Mauricio Pochettino (clubloos) en Arne Slot (Feyenoord) waren in beeld, maar lijken niet de nieuwe trainer te worden. Verder werd ook Carlos Corberan (West Bromwich Albion) aan de baan gelinkt, maar hij verlengde dinsdag zijn contract bij West Bromwich en lijkt dus nergens heen te gaan.

De honneurs worden momenteel waargenomen door Michael Skubala, die de reserveploeg onder zijn hoede had. Leeds wil echter een andere trainer aanstellen om de ploeg te leiden en zou in Schreuder dus een geschikte kandidaat zien. Daarmee lonkt voor de vijftigjarige Nederlander tweeënhalve week na zijn ontslag bij Ajax al een nieuwe baan. In het verleden was Schreuder ook hoofdtrainer van FC Twente, TSG Hoffenheim en Club Brugge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weet waar ze aan beginnen😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen