St. Juste geeft droom niet op: "Moet goed en consistent blijven spelen"

10 februari 2023, 17:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jeremiah St. Juste blijft dromen van het grote Oranje. De centrumverdediger van het Portugese Sporting CP hoopt onder Ronald Koeman weer bij de selectie te zitten. Twee jaar geleden zat de oud-Feyenoorder al wel bij de selectie onder toenmalig bondscoach Frank de Boer. Tot een debuut als international kwam het destijds nog niet.

In gesprek met Ziggo Sport vertelt St. Juste over zijn droom om bij Oranje te komen. "Het is een droom voor mij om voor het Nederlands elftal te spelen. Twee jaar geleden heb ik er al aan mogen proeven onder De Boer, maar dat smaakte echt naar meer."

Afgelopen zomer verruilde St. Juste het Duitse FSV Mainz 05 voor het Portugese Sporting CP. In Lissabon komt hij veel aan spelen toe en zijn de kritieken positief, waardoor hij de hoop op een oproep van Ronald Koeman niet opgeeft. "Ik moet gewoon goed en consistent blijven spelen. Dan heb ik er vertrouwen in om er weer bij te komen," sluit hij af met een lach op zijn gezicht.

Ondanks zijn prima prestaties in Portugal heeft St. Juste te maken met stevige concurrentie voor een plaats in het Nederlands elftal. Zo klopt Sven Botman, die op het laatste moment afviel voor de WK-selectie die Louis van Gaal meenam naar Qatar, nadrukkelijk op de deur bij Oranje. Hij maakt bij Newcastle United deel uit van de minst gepasseerde defensie van de Premier League en daardoor lijkt het een kwestie van tijd voordat ook hij zijn kans in Oranje gaat krijgen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen