Ten Hag verrast: wisselend nieuws Malacia, Martínez en Weghorst

12 februari 2023, 14:08   Bijgewerkt: 12 februari 2023, 14:15

Erik ten Hag heeft de opstelling van Manchester United bekendgemaakt voor de uitwedstrijd tegen Leeds United. Tyrell Malacia heeft na vier wedstrijden op de bank weer eens een basisplek.

Manchester United moet het stellen zonder Anthony Martial, Antony, Scott McTominay en Casemiro. Zoals bekend zijn Christian Eriksen en Donny van de Beek voor langere tijd geblesseerd. Aaron Wan-Bissaka, die woensdag vanwege ziekte ontbrak tegen Leeds, is weer inzetbaar. Toch krijgt Malacia de voorkeur als rechtsback.

In de thuiswedstrijd van woensdag tegen dezelfde tegenstander maakte Jadon Sancho indruk, door als invaller de gelijkmaker te produceren na een afwezigheid van drieënhalve maand in de Premier League. De aanvaller wordt nu beloond met een basisplaats. Opvallend is verder dat Harry Maguire voor het eerst sinds 3 januari weer eens een basisplek heeft in de Premier League. Lisandro Martínez begint na vier duels als basisspeler op de bank en ook Raphaël Varane is zijn basisplek kwijt.

De ogen zullen ook gericht zijn op Wout Weghorst, die pas één keer scoorde in zeven wedstrijden. Voorafgaand aan de wedstrijd van woensdag zei Ten Hag vertrouwen te hebben in zijn landgenoot. "Zeker voor spitsen duurt het even." Weghorst behoudt zijn basisplek dan ook. 

Bij Leeds ontbreken Pascal Struijk en Luis Sinisterra, die woensdag allebei geblesseerd uitvielen. De Nederlandse aanvaller Crysencio Summerville heeft een basisplek door de afwezigheid van Sinisterra, terwijl Junior Firpo de vervaner is van Struijk. 

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Maguire, Shaw, Malacia; Fred, Sabitzer; Sancho, Bruno, Rashford; Weghorst.

Opstelling Leeds United: Meslier; Ayling, Koch, Wöber, Firpo; Adams, McKennie; Summerville, Harrison, Gnonto; Bamford

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen