Ten Hag ziet toptransfers als noodzakelijk voor Manchester United

12 februari 2023, 13:05

Erik ten Hag denkt dat Manchester United zich nog moet versterken om op langere termijn de oorlog in de Premier League te kunnen winnen. De Nederlandse coach haalde al behoorlijk wat versterkingen binnen bij The Red Devils, maar om op het hoogste niveau om de prijzen te spelen, is er meer nodig, denkt hij.

"Op bepaalde posities hebben we een gebrek aan kwaliteit en dat is niet goed, als je wilt meestrijden om de prijzen", liet Ten Hag zich ontvallen in The Manchester Evening News. "Er is extra kwaliteit nodig om de staat van Manchester United weer in ere te herstellen." Daarbij doelde hij op het roemruchte verleden van Manchester United, dat jarenlang een van de beste clubs van Engeland was. 

En dan zijn er topspelers nodig om de selectie van Manchester United weer op oorlogssterkte te krijgen, denkt hij. "Topspelers, maar ook het dubbel bezet hebben van alle posities. We spelen zoveel wedstrijden in de verschillende competities", weet de oefenmeester, die denkt dat er anders dan eerder wel zeven à acht clubs kunnen meedoen om de titel in de Premier League.

Lees ook: Ten Hag ontkent indianenverhalen: "Ik ben heel rustig in de hele situatie"

"Daardoor gaat het niet alleen meer om strategie, maar ook om de financiën." Ten Hag wil zijn stempel ook drukken op het spelersbeleid. "Natuurlijk praten we veel over versterkingen. Maar ik ben hier vooral om de sportieve doelen te bereiken, het team te managen en het hoogste te halen. Maar natuurlijk ook om de juiste spelers binnen te halen", zei Ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen