Verzoek aan KNVB: "Mijn dochter miste het einde van Feyenoord - NEC"

9 februari 2023, 10:20   Bijgewerkt: 9 februari 2023, 15:02
Verzoek aan KNVB:

Op Twitter is een discussie ontstaan over het aanvangstijdstip van de wedstrijden in de KNVB Beker. Het duel tussen Feyenoord en NEC begon woensdagavond om 21.00 uur en was na een verlenging plus strafschoppenserie pas rond 23.45 uur klaar.

Een supporter van Feyenoord laat weten dat zijn dochter in De Kuip zat en aan het begin van de strafschoppenreeks moest 'wegrennen om via de laatste treinen thuis te komen'. "Ze miste dus het waanzinnige einde en met haar meerderen." Hij vraagt de KNVB om een oplossing en stelt voor om wedstrijden met een mogelijke verlenging uiterlijk om 20.00 uur te laten beginnen.

Een twitteraar reageert: "Je gaat toch naar een bekerwedstrijd? Dan hou je er rekening mee dat er verlengd kan worden toch?" De supporter antwoordt: "Feyenoord-supporters gaan altijd en berekenen niet of ze thuiskomen. Want de club supporten staat voorop!"

Moeten bekerwedstrijden vervroegd worden? Deel je mening in de comments. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
avatar

ik vind die wedstrijden van 21.00 of soms zelfs nog later in spanje ook niks..ik slaap om 22 uur...en met zulke tijdstippen begrijp ik t woord prof niet meer...wie loopt er om half 12 snachts nog te rennen achter een bal..

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Tis inderdaad geen tijd als je op tijd naar bed moet omdat je vroeg op pad moet naar je werk !!!!!

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

De laatste trein vanuit rottterdam centraal naar het midden /oosten / noord nederland gaat om 00:05 . Dus ook ik moest om half 12 weg en met mijn velen . Was verder wel gezellig en spannend in de tram en trein met kijken . Maar het slaat natuurlijk helemaal nergens op ,dat je bij zulke wedstrijden niet het slot kan zien . Maar goed geld gaat voor de fans bij de knvb

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Maar je bent door .

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Klopt vergoed wel iets maar dan nog .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen