'Voormalig Vitessenaar Atsu levend onder puin vandaan gehaald'

6 februari 2023, 13:52   Bijgewerkt: 6 februari 2023, 20:34
Foto: © ProShots

Christian Atsu, oud-speler van onder meer Vitesse, is levend onder het puin vandaan gehaald na de aardbeving in Turkije. Maandagmiddag werd duidelijk dat Atsu vermist was en werd gevreesd voor zijn leven. A Bola schrijft dat hij levend is aangetroffen. 

De verwoestende aardbeving heeft in de regio veel schade aangericht en er wordt momenteel nog naar een groot aantal vermiste personen gezocht. Atsu komt sinds het huidige seizoen uit voor Hatayspor. Het trainingscomplex van die club ligt in het epicentrum van de aardbeving. Enkele teamgenoten en stafleden van Hatayspor werden ook al onder het puin bevrijd.

Lees ook: Kökçü en internationals reageren emotioneel op aardbeving Turkije

In het seizoen 2013/2014 kwam Atsu uit voor Vitesse, waarvoor hij in 28 wedstrijden vijf keer trefzeker was. Na zijn vertrek uit Arnhem kwam Atsu in zijn carrière uit voor respectievelijk Everton, Malaga, Newcastle United en het Saoedische Al-Raed. 

Heldenrol voor aardbeving

Een dag voordat de aardbeving plaatsvond, kende Atsu juist zijn hoogtepunt voor Hatayspor in de thuiswedstrijd tegen Kasimpasa. Als invaller maakte de Ghanees zondag in de 97e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd, waarmee hij tevens zijn eerste doelpunt voor de club te pakken had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet dit nu altijd vermeld worden als er een bekend iemand bij betrokken is andere mensen is toch net zo erg tis net of het bij een bekend persoon erger is !

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukje bij een ongelukje

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen