Frankrijk in de ban van Messi-nieuws: 'Terugkeer naar Barça reëler dan ooit'

17 maart 2023, 23:12   Bijgewerkt: 18 maart 2023, 12:57
Frankrijk in de ban van Messi-nieuws: 'Terugkeer naar Barça reëler dan ooit'

In Frankrijk gaan vrijdag de nodige geruchten rond over Lionel Messi. De aanvaller verliet de training van Paris Saint-Germain voortijdig en er gaan verschillende verhalen rond over de reden daarachter. Volgens Foot Mercato was er sprake van een geschil met trainer Christophe Galtier en denkt Messi serieus na over een terugkeer bij FC Barcelona.

Messi heeft een aflopend contract in Parijs. In de afgelopen maanden werd her en der melding gemaakt van een mondeling akkoord over een nieuwe verbintenis, maar die is nog niet ondertekend. Met name in de afgelopen weken zou Messi steeds meer neigen naar een vertrek bij PSG. Foot Mercato voert de Champions League-uitschakeling tegen Bayern München, de moeizame relatie met de fans (de ultra's vinden dat hij te weinig zou presteren in verhouding met zijn salaris) en de vermeende ruzie met Galtier op als redenen voor de vertrekwens.

Het gerucht gaat dat Messi de training voortijdig verliet omdat hij niet tevreden zou zijn over het niveau van de training en de beleving van zijn ploeggenoten. Galtier probeerde hem ervan te overtuigen te blijven, waarna de onenigheid zou zijn ontstaan. Zijn vader Jorge Messi spreekt in een post op Instagram echter van 'fake news'. Hij ontkracht niet alleen het gerucht over de ruzie, maar ook berichtgeving dat PSG niet akkoord zou willen gaan met de contractwensen van Messi, plus het gerucht dat zijn zoon 600 miljoen euro aan salaris zou vragen van het Saoedische Al-Hilal. "We zullen de leugens niet langer accepteren", aldus Jorge Messi.

Over de geruchten omtrent Barcelona laat Messi senior zich niet uit. Volgens Foot Mercato heeft de vader van Messi al gesprekken gevoerd met Barcelona-voorzitter Joan Laporta over een rentree. De 35-jarige Messi speelde tot 2021 in Camp Nou en was hevig geëmotioneerd bij zijn afscheid.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
avatar

Messi begint een zeer bedenkelijk mannetje te worden. Bevallen dingen hem niet dan krijg je de stront over je heen. En loopt het niet bij de club dan is de trainer de sjaak en gaat ie ergens anders zijn zakken afvullen. Ga lekker naar Cristientje7 toe en samen lekker spelen in de zandbak. Dat Barca kan hem niet betalen en als ze het wel doen is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen