Hoogma: "Ook gelezen dat Feyenoord interesse zou hebben voor hem"

23 maart 2023, 11:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo-aanvaller Emil Hansson staat in de belangstelling van diverse clubs. Met vijftien doelpunten en zestien assists uit nog geen dertig wedstrijden heeft de Zweed zich in de kijker gespeeld. In de Zweedse media werd hij ook gelinkt aan Feyenoord en dat bericht is ook in Almelo ter ore gekomen.

"Ik heb ook gelezen dat Feyenoord interesse zou hebben voor Hansson", vertelt Nico-Jan Hoogma, de technisch directeur van Heracles Almelo, tegenover TC/Tubantia. Meer dan dat is er nog niet: er is nog géén concreet bod gedaan van welke partijen dan ook. Bovendien wil Heracles Almelo pas naar transfers kijken als de promotie veiliggesteld is. "Momenteel is het totaal niet aan de orde", zei Hoogma. 

Naast Feyenoord, bij wie Hansson eerder al speelde maar niet kon doorbreken, worden door het Zweedse Sportbladet ook Eintracht Frankfurt, 1. FC Köln, Olympique Lyon en Udinese als geïnteresseerd genoemd. Hij speelde al wel een keer in de hoofdmacht van de Rotterdammers, maar doorbreken deed hij niet. Wellicht dat hij via onder meer RKC Waalwijk, Hannover 96 en Fortuna Sittard dus terugkeert in De Kuip.

Lees ook: 'Feyenoord denkt aan terugkeer van aanvaller met 2 optredens in kampioensjaar'

Cox weg bij Fotuna Sittard?

Vanuit Sittard kwam er nieuws via De Limburger: George Cox (25) wil vertrekken naar Engeland. Hij zou het liefst weer dichterbij zijn vriendin wonen en wil na dit seizoen daarom weg bij Fortuna. Eerder was er vanuit zijn thuisland al belangstelling van onder anderen Queens Park Rangers en Wolverhampton Wanderers, maar liet Fortuna Sittard hem nog niet gaan. Omdat hij na dit seizoen transfervrij is, lijkt een transfer van Cox alsnog aanstaande. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kom op Feijenoord.👎 Hansson is minder dan middelmaat !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen