Ongelofelijk: Kean pakt binnen minuut rood als invaller na karatetrap

5 maart 2023, 22:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Juventus heeft zondagavond een minimale nederlaag geleden tegen AS Roma in de strijd om Champions League-voetbal. De Italiaans recordkampioen had in Rome verreweg het betere van het spel, maar een doelpunt van Gianluca Mancini in de 53 minuut was genoeg voor de overwinning voor de ploeg van José Mourinho. Dankzij de nederlaag blijft de Oude Dame steken op de achtste plaats, vanwege de puntenaftrek die Juventus eerder dit seizoen al ontving.  

In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van Massimiliano Allegri. Hoewel er weinig grote kansen waar te nemen waren aan beide kanten, had Juventus via Angel di Maria het betere van het spel. Het team raakte in het Stadio Olympico in totaal drie keer de paal en kreeg het gros van de kansen, maar wist deze niet in een doelpunten om te zetten. 

Tien minuten na de rust kwam Roma, met Georginio Wijnaldum wederom als basisklant, tegen de verhoudingen in echter plotseling op voorsprong. Mancini kreeg iets te veel ruimte van de verdediging van Juve en haalde genadeloos uit, waardoor doelman Wojciech Szczesny kansloos was. Juventus moest dus aan de bak en zocht via Dusan Vlahovic de aansluitingstreffer.

Het opmerkelijkste moment van de wedstrijd vond plaats in de 90e minuut, toen invaller Moise Kean, die nog geen minuut op het veld stond, zich compleet liet gaan. De 23-jarige spits verloor na een duel de controle over zijn emoties en deelde een flinke trap uit aan zijn tegenstander. Een slotoffensief van de Oude Dame mocht daardoor, ondanks een grote kans voor Frederico Chiesa, niet meer baten, waardoor Mourinho de vierde plaats overneemt van AC Milan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen