Ronaldo doet zeer opmerkelijke uitspraak: "Vierde of vijfde ter wereld"

22 maart 2023, 21:11
Ronaldo doet zeer opmerkelijke uitspraak:

Cristiano Ronaldo meldde zich eerder deze week bij de Portugese nationale ploeg en is daarmee tijdelijk terug in Europa. De Portugese doelpuntenmachine baarde in januari opzien door te tekenen bij Al-Nassr in Saoedi-Arabië. Ronaldo is zeer onder de indruk van het niveau van de Saoedische competitie en voorspelt een mooie toekomst.

Ronaldo begon het huidige seizoen bij Manchester United, maar al snel werd duidelijk dat er geen houden meer aan was. Hoewel Erik ten Hag in de zomer nog voor een vertrek van de Portugees ging liggen, hoefde de oud-speler van onder meer Real Madrid en Juventus niet op een basisplaats te rekenen. Het dieptepunt in de relatie tussen Ten Hag en Ronaldo werd bereikt toen de aanvaller in het thuisduel met Tottenham Hotspur weigerde kort voor tijd in te vallen. Niet lang daarna gaf Ronaldo een omstreden interview, waarna Manchester United besloot diens contract te beëindigen.

Ronaldo speelt inmiddels al even voor Al-Nassr, waarvoor hij in tien wedstrijden al negen keer trefzeker was. De Portugees is erg te spreken over het niveau van de Saoedische competitie. "De Saudi Professional League is erg competitief. Het is niet de Premier League, ik zou liegen als ik dat zou zeggen", wordt hij geciteerd door RMC Sport. "Maar ik ben positief verrast. Er zijn goede teams, het is in evenwicht. De Arabische spelers zijn goed en de buitenlands voegen extra kwaliteit toe. Over vijf tot zes jaar, als ze zo doorgaan met dit project, wordt de Saoedische competitie de vierde of vijfde competitie ter wereld."

Bekijk ook: _blank

Het Al-Nassr van Ronaldo staat momenteel op de tweede plek. De achterstand op koploper Ittihad FC is slechts één punt. De titelkandidaten stonden eerder deze maand nog tegenover elkaar. Ittihad won toen met 1-0.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
avatar

Hij maakt zich met deze uitspraak compleet belachelijk. Het begint steeds triester met hem te worden.

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Hoeveel krijgt hij hiervoor om dit ff te zeggen tegen journalisten?

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
avatar

Gekochte plaats dus tegen die tijd, gaan we niet serieus op in😎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen