Sneijder vertelt prachtige anekdote over Ramos: "Dat siert hem, zo is hij"

9 maart 2023, 08:28   Bijgewerkt: 5 december 2023, 00:45
Foto: © ProShots

In zijn tijd bij Real Madrid heeft Wesley Sneijder een hechte band opgebouwd met Sergio Ramos. De bikkelharde verdediger ging zelfs na de door Spanje gewonnen WK-finale bij Sneijder zitten om hem te troosten, in plaats van te feesten met zijn teamgenoten. "Dat siert hem, maar zo is Sergio Ramos", aldus de oud-middenvelder.

De WK-finale heeft bij veel Nederlandse voetballiefhebbers een litteken achtergelaten, maar Sneijder kan toch nog positief terugdenken aan die avond. Na het laatste fluitsignaal, toen de tranen kwamen bij de Nederlanders, gingen zij zo snel mogelijk naar de kleedkamer. Daar werd Sneijder vergezeld door zijn Real Madrid-collega. "Hij heeft echt een half uur bij mij in de kleedkamer gezeten. Iedereen was aan het feesten en hij zat bij mij", vertelt Sneijder op RTL 7.

"Het is een wereldvent, echt. Dat was wel fijn natuurlijk. We hadden een hele goede band. Vrij jong kwam hij al in een leidersrol. Uiteindelijk heeft hij een fantastische carrière gehad. Hij kwam heel jong bij Madrid, maar vanaf dag één heeft hij die leidersrol opgepakt. Hij is natuurlijk ook jarenlang aanvoerder geweest van de club", aldus de oud-international die van 2007 tot 2009 meer dan vijftig wedstrijden speelde voor Real Madrid.

Ondanks de huidige klasse van Sergio Ramos en zijn teamgenoten van Paris Saint-Germain, zit een Champions League-beker er niet in dit seizoen. Het sterrenteam moest woensdag een 0-1 verliespartij tegen Bayern München zien weg te poetsen, maar verloor ook de return. Het werd 2-0 in München, waar nog twee andere treffers werden afgekeurd wegens buitenspel. Al met al werd het een roemloze aftocht voor PSG.

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/415791/van-der-vaart-ziedend-na-afgekeurde-goal-geen-verstand-van-voetbal/,_blank,Van der Vaart ziedend na afgekeurde goal: "Geen verstand van voetbal"]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen