Teamgenoot dankbaar na prachtig gebaar Ronaldo in minuut 86

18 maart 2023, 22:19
Foto: © ProShots

Cristiano Ronaldo houdt de gemoederen in Saoedi-Arabië regelmatig bezig, maar is zaterdagavond op positieve manier in het nieuws gekomen. De Portugese superster is met zijn club Al-Nassr verwikkeld in een hevige titelstrijd in de Saudi Professional League en in de thuiswedstrijd tegen Abha Club stond er dan ook veel op het spel. Door de acties van Ronaldo werd de overwinning echter binnen gesleept en daar zijn zijn teamgenoten hem enorm dankbaar voor.

De uitploeg kwam namelijk tegen alle verwachtingen in op een 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Abdulfattah Adam, waarna Ronaldo het heft in eigen hand nam in de tweede helft. De Portugees schoot een kwartier voor tijd op knappe wijze een vrije trap van grote afstand binnen, op een manier die oude tijden deed herleven voor Manchester United-supporters. 

Het mooiste moment van de wedstrijd vond echter plaats in de 86e minuut, toen de 1-1 tussenstand nog steeds op het scorebord stond. Al-Nassr kreeg toen een penalty toegekend en alle ogen werden vanzelfsprekend direct gericht op Ronaldo, die klaar stond om de verantwoordelijkheid op zich te nemen. De Portugees besloot echter anders.

Uiteindelijk gunde Ronaldo zijn teamgenoot Talisca, die na een blessure eindelijk weer aan de start kon verschijnen, de strafschop. Die was daar enorm dankbaar voor, zo gaf de Braziliaan na afloop aan. "Hij gaf me de bal zodat ik mijn zelfvertrouwen kon terugwinnen na mijn blessure. Hij is een ware leider en deze zege is echt belangrijk. Hij is een geweldig mens. Het voelt als familie" aldus Talisca.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen