Ten Hag boekt succes in Europa: wedstrijd tegen Feyenoord mogelijk

16 maart 2023, 20:43
Ten Hag boekt succes in Europa: wedstrijd tegen Feyenoord mogelijk

Manchester United heeft zich zonder problemen geplaatst voor de kwartfinale van de Europa League. De ploeg van trainer Erik ten Hag won met 0-1 van Real Betis, na de eerdere 4-1 overwinning voor eigen publiek. Marcus Rashford maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

De in topvorm verkerende aanvaller brak met een punter van afstand de ban. Dat deed hij elf minuten na de pauze. Vlak daarvoor had Rashford twee goede kansen gemist: hij stuitte eerst op keeper Rui Silva en schoot daarna hoog over. 

In de eerste helft waren de beste kansen voor Real Betis en in het bijzonder voor Juanmi. De buitenspeler stond tweemaal oog in oog met doelman David de Gea. Zijn eerste poging zeilde voorlangs, de tweede was een prooi voor de keeper. 

Basisklant Wout Weghorst kwam een teenlengte tekort om een schot van Facundo Pellistri te verlengen, waardoor de bal tegen de paal belandde. Omdat Rashford in de tweede helft scoorde, trok Manchester United toch de overwinning naar zich toe. Manchester United is in de kwartfinale een van de mogelijke opponenten van Feyenoord.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen