Vier afmeldingen én vier debutanten in selectie van Jong Oranje

20 maart 2023, 14:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erwin van de Looi, de bondscoach van Jong Oranje, kan tijdens de oefenwedstrijden tegen Noorwegen (zaterdag) en Tsjechië (volgende week maandag) niet beschikken over Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), Devyne Rensch (Ajax), Sven Mijnans (AZ) en Mees Hilgers (FC Twente). Het viertal is geblesseerd afgehaakt.

Million Manhoef (Vitesse), Sydney van Hooijdonk (sc Heerenveen), Anass Salah-Eddine (FC Twente) en Shurandy Sambo (Sparta Rotterdam) zijn opgeroepen als vervangers. Het viertal debuteert in de selectie van Jong Oranje. De selectie van Van de Looi belegt in de komende anderhalve week een trainingskamp in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Daar worden ook beide oefenwedstrijden gespeeld.

Frimpong verstapte zich zondag in de slotfase van de wedstrijd tegen Bayern München. De vleugelverdediger, die bij 'het grote Oranje' afviel nadat hij wel in de voorselectie zat, gaat zich richten op zijn herstel. Rensch miste als gevolg van zijn kwetsuur De Klassieker tegen Feyenoord. Hilgers viel zondag geblesseerd uit tegen AZ en Mijnans, die voor de tegenstander speelde, kwam evenmin ongeschonden uit die wedstrijd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen