Salah diep bedroefd: 'Ik ben er kapot van, er is geen excuus, we laten jullie in de steek'

26 mei 2023, 09:26
Salah diep bedroefd: 'Ik ben er kapot van, er is geen excuus, we laten jullie in de steek'

Mohamed Salah is er helemaal kapot van dat Liverpool geen Champions League speelt volgend jaar. Door de 4-1 winst van Manchester United tegen Chelsea op donderdagavond is het gat te groot om te overbruggen en spelen The Reds volgend seizoen in de Europa League. 

Sinds het seizoen 2017-2018 speelde Liverpool altijd in de Champions League en bereikte daar ook vele successen. Het team van trainer Jürgen Klopp reikte drie keer tot de finale. In 2019 versloeg Liverpool Tottenham Hotspur, in de finales van 2018 en 2022 moest Liverpool z'n meerdere erkennen in Real Madrid.

Artikel gaat verder onder video

Salah droomde er altijd van om in de Champions League te spelen en om het toernooi te winnen, maar moet het volgend seizoen toch doen met de Europa League. “Ik ben er helemaal kapot van”, zegt de Egyptische aanvaller op Twitter. “Hier is absoluut geen excuus voor. We hadden alles wat we nodig hadden om de Champions League te bereiken volgend jaar, maar we hebben gefaald. Wij zijn Liverpool en kwalificatie voor die competitie is het absolute minimum. Het spijt me, maar het is te vroeg voor een opbeurende of optimistische post. We laten jullie en onszelf in de steek.” 

Manchester United gaat na een jaar afwezigheid wel weer de Champions League in. Het team van Erik ten Hag behaalde het toernooi, ondanks de 7-0 nederlaag eerder dit seizoen tegen Liverpool. De oud-trainer van Ajax heeft de boel altijd weer op de rit gekregen na een grote teleurstelling en dat wordt beloond met een ticket voor het miljardenbal. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen