'Ajax rondt komst van Roma-middenvelder Benjamin Tahirovic spoedig af'

18 juni 2023, 14:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax leidt in de race om AS Roma-middenvelder Benjamin Tahirovic over te nemen, zo melden journalisten Gianluca Di Marzio en Fabrizio Romano. Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de middenvelder, maar volgens Romano kan Ajax de deal volgende week al afronden en is de medische keuring al gepland voor na de interlandperiode. 

Er zouden al meerdere gesprekken plaats hebben gevonden om de transfer te beklinken. Het gaat om een definitieve overgang, dus geen verhuurperiode. BILD, dat eveneens melding maakt van de deal met Ajax, verwacht de contractondertekening op woensdag. 

Artikel gaat verder onder video

Dit seizoen heeft de Bosniër elf wedstrijden gespeeld voor de ploeg van José Mourinho. In totaal heeft Tahirovic drie interlands gespeeld voor Bosnië-Herzegovina. Niet alleen Ajax wil de middenvelder hebben, maar ook Olympique Marseille, Genoa, Sassuolo en Salernitana. Die clubs lijken echter achter het net te vissen. 

Eerder werd Branco van den Boomen al gehaald door Ajax, ook voor het middenveld. Deze spelers moeten misschien volgend jaar wel de concurrentie met elkaar aangaan. Niet alleen voor het middenveld wil Ajax ook een versterking, want voor de rechtsbackpositie staan Shurandy Sambo en Anton Gaaei op het lijstje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen